Aeroportul Arad

Condiții de călătorie în contextul COVID

Condiții de călătorie pentru persoanele care călătoresc din România în TURCIA

Pentru cetățenii care călătoresc din România spre Turcia, informațiile actualizate privind condițiile de călătorie pot fi regăsite la următorul link: http://www.mae.ro/node/51901.

Condiții de călătorie spre alte regiuni pentru cetățenii care pleacă din România

Pentru cetățenii care călătoresc din România spre alte regiuni, altele decât statele din Europa, informațiile actualizate privind atenționările și condițiile de călătorie în contextul răspândirii infecției cu COVID-19 pot fi regăsite la următorul link: http://www.mae.ro/node/51982.

 

Condiții de călătorie pentru cetățenii care sosesc pe teritoriul României 

În vederea informării cu privire la măsurile impuse pentru persoanele care sosesc pe teritoriul României în contextul pandemiei COVID-19, vă rugăm să consultați lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență actualizează periodic Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat (zona galbenă) în contextul pandemiei COVID-19.

Pentru consultarea celei mai recente liste aprobate privind țările/zonele cu risc epidemiologic ridicat, puteți accesa următorul link: https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19.